24 Mart 2009 Salı

Geçirzinho'nun Özgeçmişi

Geçirzinho, 1998 doğumlu Papua Yeni Gine vatandaşı.Asıl adı Yarra Yerring'dir.Çok geniş bir aileden gelmektedir.Ailenin 16. ve en küçük çocuğudur.Babası Papua Yeni Gine'de ithalat ihracatla uğraşmaktadır.Diğer kardeşleri de babalarına yardım etmektedir.Ancak bir kaza sonucu dünyaya gelen Geçirzinho biraz fırlama olduğu için bu yaşta evden kaçıp hayata atılmaya karar vermiştir.


Geçirzinho'nun Ailesi


Şu an 11 yaşında olan Geçirzinho, Forza'da meşhur olduktan sonra Türkiye'ye yerleşti.Çarşı'nın sevdalısı, diğer tribünlerin belalısı oldu.gs,ts ve fb'den nefret eden Geçirzinho Türkiye'ye gelir gelmez önce bursa'ya, sonra antep'e, ardından da istanbul'a gidip rakip takımlara uğursuzluk saçtı ve onlara puan kaybettirmeye başladı.Bu durumdan şikayetçi olan Aziz Yıldırım ve Adnan Polat Geçirzinho'nun sınır dışı edilmesi için TFF'ye ve UEFA'ya şikayette bulundu.

Geçirzinho, kendisinin sevmediği şeylere uğursuzluk getiren bir velettir..Bu özelliğini tipine borçlu olduğunu söyleyen Geçirzinho, sadece Beşiktaş'a uğursuzluk getiremediğini ve bu yüzden Beşiktaşlı olduğunu söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder